Tækkearbejde

Ring til os og hør mere

Professionelt tækkearbejde i Faxe og omegn

Tækning af alle typer stråtag på Sydsjælland​

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen tilbyder vi professionelt tækkearbejde i Faxe og omegn. Vi er specialiseret i stråtage, og kan derfor udføre tækning af alle typer stråtage. Med et af vores stråtage kan du være sikker på at modtage en både brandsikker og holdbar løsning, der kombinerer traditionel og moderne tækning i strå. Vi udfører også gerne vedligeholdelse af stråtage.

Vi udfører traditionel og moderne tækning i strå. Derudover tager vi også imod specialopgaver samtudfører vedligeholdelse af stråtækt tag.

Vi beskæftiger os ydermere med tømreropgaver. Vi klarer både opgaver forbundet med stråtage og opgaver, der ikke er forbundet med stråtage. Vi kan løse både store som små opgaver, da vores team er vant til at arbejde med projekter lige fra små renoveringsopgaver til større totalopgaver. Står du derfor og mangler en tækkemand eller tømrer på Sydsjælland, kan du med god og sikker grund kontakte os. Tag også gerne et kig på vores i forvejen udførte tømreropgaver i galleriet.

Tækkearbejde og traditionelt tømrerarbejde på Sydsjælland

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS har vi stor erfaring med tømrerarbejde og tækkearbejde i Faxe og omegn. Vi har specialiseret os i stråtage af høj kvalitet og leverer altid brandsikrede og holdbare resultater.

Traditionelt og moderne tækkearbejde i Faxe

Få en brandsikker og holdbar løsning med et klassisk stråtag

Det klassiske stråtag er tidsløst og på samme tid præget af et udtryk, der bugner af kulturarv. Vores resultater defineres i høj grad ud fra det, som det vil sige at være dansk. Vi oplever også i høj grad, at vores kunder eftertragter det klassiske udtryk. Et stråtag kan derfor være et rigtig godt valg. Samtidig sørger vi altid for at modernisere det i forhold til at levere brandsikre og holdbare resultater med vores stråtage. Du får derfor både et traditionelt udtryk og moderne udførsel af dit stråtag, når du får os til at klare opgaven for dig.

Når du går til os, er du altid sikret under vores ordning med Dansk Byggeri og Dansk Tækkelaug uanset valg af design og materiale. Vi er medlem af disse garantiordninger, da vi som virksomhed ønsker at garanterer vores kunder, at der altid er garanti på vores resultater.  Vi vægter derfor tryghed og sikkerhed højt i forbindelse med vores stråtækning og tømrerarbejde. Har du uopklarede spørgsmål, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare og hjælpe vores kunder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Dansk Tækkelaug
- din garanti for et sikkert og holdbart resultat.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tække- og tømrerarbejde på Sydsjælland.