Klassisk og traditionelt håndværk

Ring til os og hør mere

Din tækkemand og tømrer på Sydsjælland

Erfarent og uddannet team

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS er du sikret kvalificeret tække- og tømrerarbejde. Forinden firmaets opstart i 1997, har vi gennemført en tømreruddannelse. Vi står derfor klar med et team af gode og erfarne tømrer. Senere hen har vi specialiseret os i tækning af stråtage, som vi har mere end 21 års erfaring med. Lige siden firmaets opstart har spidskompetencen været tækning af stråtag og kvistudbygninger. Du kan derfor trygt overlade tækkearbejdet til os.

”Vi vægter det klassiske stråtag i traditionernes tro”

Det klassiske stråtag er tidsløst og på samme tid præget af et udtryk, der bugner af kulturarv. Vores resultater defineres i høj grad ud fra det, som det vil sige at være dansk. Vi oplever også i høj grad, at vores kunder eftertragter det klassiske udtryk.

Professionelt og solidt Tækkearbejde - med garanti

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS er vi specialiseret i stråtage af højeste kvalitet og kan altid garantere professionelt og solidt udført tækkearbejde i Faxe og omegn.

taekkelaug-logo

Din tækkemand og tømrer - med base i Faxe

0 +
Års erfaring
0
EST.
0
Beliggende i Faxe

Professionel tækkemand og tømrer for dig som er privat, i erhverv m.m.

Vi kan bygge dit næste stråtag i kvalitetsstrå, der holder og er brandsikret. Vi kan i fællesskab finde frem til et tag, der har det design og udtryk, du går og drømmer om. Når vi har konstrueret dit nye tag, tilbyder vi selvfølgelig også vedligehold, som en del af proceduren. Vi kommer gerne ud og kigger på taget, så det kan vedligeholdes på bedst mulig vis.

Vores tømrerarbejde er aktuelt i forbindelse med tækning af dit tag, men vi yder også kompetent  tømrerarbejde, som ikke er knyttet til tækning. Står du og mangler en hånd til tømrerarbejde, kan du derfor med god grund kontakte os. Har du et projekt i ærmet, eller blot en række uopklarede spørgsmål er du også altid velkommen til at henvende dig via vores kontaktside.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og er derfor omfattet af BygGaranti

byg_garanti logo