Rygninger på stråtag

Ring til os og hør mere

Den sidste finindstilling på dit stråtag

Klassiske og unikke muligheder

Rygningen er det allersidste led i et stråtags proces. Det er her, hvor vi I fællesskab kan finde frem til det helt rigtige udtryk, som passer til dine ønsker og behov. Det handler derfor om at vælge det helt rette materiale og design til dit stråtag. Til dette findes der mange både klassiske og unikke muligheder – og vi kommer gerne med gode råd.

Mange løsninger med design og materialer

Oftest benytter vi halm eller lyng til rygningen, da det er et både holdbart og sikkert materialevalg. Samtidig er det i den grad i traditionernes tro. Vores kunder er glade for det klassiske udtryk, som er en del af stråtagets ånd. Vi imødekommer dog også andre ønsker, og har også udført rygninger i eksempelvis Zink og kobber. Sammen kan vi finde den helt rette rygning for dig. Lad dig endelig inspirere i vores galleri med billeder af nogle af de mange rygninger, som vi har arbejdet på gennem tiden. 

Tækkearbejde og traditionelt tømrerarbejde på Sydsjælland

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS har vi mange års erfaring med tækkearbejde og tømrerarbejde på Sydsjælland. Vi har specialiseret os i stråtage af allerhøjeste kvalitet og leverer altid brandsikrede og holdbare resultater.

Mange muligheder

Rygninger kan udføres på mange forskellige måder og i forskellige materialer. Der er forskellige holdbarheder alt efter, hvilket materiale der anvendes. Herunder ses eksempler på blot nogle af de materialer, vi har brugt til rygninger. Tryk på billedet for at se det i fuld størrelse.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tække- og tømrerarbejde på Sydsjælland.