Kviste på Stråtag

Ring til os og hør mere

En kvist fuldender dit stråtag

En oplagt mulighed for at skabe et unikt udtryk

Der er mange muligheder i forbindelse med at få lagt stråtag. Du kan blandt andet skabe et helt unikt udtryk ved at få lavet en kvist. Det er samtidig muligt at skabe spændende rum med et godt lysindfald ved at få bygget kviste, som en del af tagets værk. Det er derfor en både visuel og praktisk løsning, der ser flot ud samtidig med at det skaber ekstra plads inde i boligen.

Skab sammenspil mellem rum og stråtagets udtryk

At få bygget en kvist i forbindelse med et stråtag, giver dig en oplagt mulighed for at lege med udtryk og skabe noget praktisk på samme tid.  Kviste kan laves i mange former og designs, hvilket du har mulighed for at sætte dit præg på. Det kan derfor være en smuk detalje på dit stråtag. Lad dig inspirere af eksempler på udbygninger med kviste, som vi har foretaget. Du finder disse i vores galleri her på siden.

Tækkearbejde og traditionelt tømrerarbejde på Sydsjælland

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS har vi mange års erfaring med tækkearbejde og tømrerarbejde på Sydsjælland. Vi har specialiseret os i stråtage af allerhøjeste kvalitet og leverer altid brandsikrede og holdbare resultater.

En smuk detalje

En unik og smuk kvist bidrager til det samlede indtryk af et stråtag. Derudover skaber kviste også mere plads indvendigt. Der er derfor flere fordele ved at vælge en kvist til dit stråtag. Herunder ses et udpluk af blot nogle få af de kviste, som vi har udført.

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tække- og tømrerarbejde på Sydsjælland.