Tømrerarbejde

Ring til os og hør mere

Kompetent tømrerarbejde på Sydsjælland

Udskiftning og reparation af dit stråtag

Vores kompetente team består af uddannede tømrere, som gør det muligt at foretage mange forskellige typer af tømrerarbejde på Sydsjælland. Som udgangspunkt er vi specialiserede i at udføre tømrerarbejde i forbindelse med reparationer og renovering af stråtage. Uanset om det er kviste, rygninger eller noget helt tredje, så kan vi mestre enhver tømreropgave under din stråtækning.

Fra renovering til omfattende totalopgaver 

Vi beskæftiger os ydermere med tømreropgaver, som ikke er forbundet med stråtage. Vi kan løse både store som små opgaver, da vores team er vant til at arbejde med projekter lige fra små renoveringsopgaver til større totalopgaver. Står du derfor og mangler en tømrer til tømrerarbejde på Sydsjælland, kan du med god og sikker grund kontakte os. Tag også gerne et kig på vores i forvejen udførte tømreropgaver i galleriet.

Tækkearbejde og traditionelt tømrerarbejde på Sydsjælland

Hos Tækkemand & Tømrermester Jesper Thygesen ApS har vi mange års erfaring med tækkearbejde og tømrerarbejde på Sydsjælland. Vi har specialiseret os i stråtage af allerhøjeste kvalitet og leverer altid brandsikrede og holdbare resultater.

Rådgivning til dit næste projekt

Kompetent rådgivning i forbindelse med tømrerarbejde på Sydsjælland

For at imødekomme vores kunders behov og ønsker, tilbyder vi altid faglig rådgivning. I forbindelse med rådgivning til dit næste projekt vægter vi dialog højt, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig. Vi hjælper også med at udvælge materialer. For at kunne opnå dette, kører vi gerne ud til vores kunders grund og starter med at tage et kig på grunden som helhed samt tagets opbygning. På den måde sikrer vi bedst, at vi i fællesskab med dig finder frem til den helt rette løsning for dig og dine behov.

Når du går til os, er du altid sikret under vores ordning med Dansk Byggeri og Dansk Tækkelaug uanset valg af design og materiale. Vi er medlem af disse garantiordninger, da vi som virksomhed ønsker at garanterer vores kunder, at der altid er garanti på vores resultater.  Vi vægter derfor tryghed og sikkerhed højt i forbindelse med vores stråtækning og tømrerarbejde. Har du uopklarede spørgsmål, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at svare og hjælpe vores kunder.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Dansk Tækkelaug
- din garanti for et sikkert og holdbart resultat.​

Kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores tække- og tømrerarbejde på Sydsjælland.